ΣΥΝΔΕΣΗ    ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ 0 ΕΙΔΗ    ΑΡΧΙΚΗ     | English

Πιλάτες

Pilates Mat Class                                        
Αυτή η σειρά από ακριβείς, ελεγχόμενες κινήσεις, συνδυασμένες με αναπνοές, συσφίγγουν όλο το σώμα, επανευθυγραμμίζουν τη σπονδυλική στήλη και θεραπεύουν ή προλαμβάνουν κακώσεις και ανισορροπίες στη μέση, τη λεκάνη και τον αυχένα.

Power Pilates
Με βάση τις αρχές του Πιλάτες, ανεβάζουμε το ρυθμό και εξασκούμαστε δυναμικά και αποτελεσματικά. Ένα μάθημα προσιτό και ανοιχτό σε όλους.

Pilates Toys
Τα μηχανήματα του πιλάτες αντικαθίστανται με Pilates Toys: λάστιχα, μπάλλες, βαράκια, ring και roller που κάνουν το μάθημα του Pilates "παιχνίδι."

Pilates Equipment  
Personal Training ή μαθήματα δύο ατόμων στα κλασικά μηχανήματα Pilates Reformers & Towers. Εμπλουτίζουν το ασκησιολόγιο και επιταχύνονται τα αποτελέσματα. Οι αυστηρά ελεγχόμενες ασκήσεις, κάτω από την επίβλεψη εξειδικευμένου δασκάλου, στοχεύουν στην συστηματική ενδυνάμωση, γράμμωση, ελαστικότητα και ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης. Το μάθημα είναι ιδανικό τόσο για αρχάριους όσο για προχωρημένους που λατρεύουν την πρόκληση, αλλά και για ανθρώπους με τραύματα, μυικές κακώσεις και μυοσκελετικά προβλήματα.

 

      Copyright © 2007 Cocoon Urban Spa | Όροι χρήσης | Designed by ORGIN STUDIOS