ΣΥΝΔΕΣΗ    ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ 0 ΕΙΔΗ    ΑΡΧΙΚΗ     | English

Yoga

Hatha Yoga
Μία σειρά από ασκήσεις που δυναμώνουν και μακραίνουν τους μύες. Γνωρίζετε τα ευεργετήματα της σωστής αναπνοής, μαθαίνετε να χαλαρώνετε σωματικά και πνευματικά και αποκτάτε αυτοσυγκέντρωση, πειθαρχία και μια πιο θετική άποψη του εαυτού σας και του κόσμου γύρω σας.

Forrest Yoga
Είναι η εξέλιξη της Hatha Yoga, απευθύνεται στο σύγχρονο άνθρωπο, με τις σημερινές καθημερινές συνήθειες, και προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση στις σωματικές αναζητήσεις άσκησης παράλληλα με τις βαθύτερες και εσωτερικές, ψυχικές και πνευματικές ανάγκες. Η Ana Forrest δημιούργησε το σύστημα Forrest Yoga με πάθος για να καθαρίσει το συναισθηματικό και ψυχικό μπλοκάρισμα, να ελευθερώσει το σώμα με σκοπό να ξυπνήσει όλες τις αισθήσεις του. Οι διαφορετικές τεχνικές αναπνοής σε κάθε μάθημα, η βαθιά αναπνοή (Ujjayi),τα ενεργοποιημένα πόδια και χέρια, η σωστή ευθυγράμμιση, η διάρκεια παραμονής σε κάθε στάση και η δημιουργία δυνατών κοιλιακών είναι τα βασικά χαρακτηριστικά μιας τάξης Forrest Yoga. Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ για άτομα όλων των ηλικιών και κάθε φυσικής κατάστασης.

Yoga Flow
Συνδυάζει τις κλασσικές asanas με στοιχεία από το Pilates, τη φυσικοθεραπεία, το Feldenkrais και τον χορό. Με χαλαρή μουσική και ευχάριστο ρυθμό, το σώμα ζεσταίνεται, τεντώνεται και δυναμώνει με χάρη.


Morning Yoga
Ένα μάθημα Hatha που συντελεί στο να ξυπνήσουμε το σώμα και το νου και μας προσφέρει συγχρόνως ενέργεια και καλή διάθεση όλη μέρα. 


Dynamic Flow Yoga
Μέσα στο μάθημα αυτό το σώμα και το μυαλό χορεύουν και δυναμώνουν! Ένας κινούμενος διαλογιςμος όπου συνδεόμαστε με τη δύναμη και τη φωνή του πνεύματος μας. Η ροή της ενέργειας που δημιουργούμε σε όλο το σώμα, θα απελευθερώσει το νου. Και τα δύο χορεύουν μαζι, φέρνοντας ευεξία στο σώμα, ενώ ο νους ησυχάζει. Κίνηση σε όλο το σώμα, στα χέρια και στον κορμό βασισμένο στις αρχές της Forrest Yoga®

Pre-Natal Yoga
Αν την περίοδο που κάνετε Yoga, σας προκύψει εγκυμοσύνη, είναι πολύ καλή ιδέα να συνεχίσετε την πρακτική σας. Με την σύμφωνη γνώμη του γιατρού σας, η Yoga θα συνεχίζει να σας δυναμώνει, να σας ισορροπεί και να σας χαλαρώνει. Η Μαρία Στυλιανάκη είναι Certified Prenatal Yoga Instructor και προτείνουμε να ακολουθήσετε το μάθημα της, Hatha, εφόσον την έχετε ενημερώσει για το στάδιο της εγκυμοσύνη σας. 

      Copyright © 2007 Cocoon Urban Spa | Όροι χρήσης | Designed by ORGIN STUDIOS