ΣΥΝΔΕΣΗ    ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ 0 ΕΙΔΗ    ΑΡΧΙΚΗ     | English

Οδηγίες και Πολιτική Μας

Ενδυμασία
Προσφέρουμε μπουρνούζια, πετσέτες και παντόφλες σε κάθε επισκέπτη. Το μαγιό είναι απαραίτητο για τη χρήση του jacuzzi, της σάουνας, του χαμάμ και της πισίνας.

Χρόνος Προσέλευσης
Παρακαλούμε να προσέρχεστε 15 λεπτά νωρίτερα από το ραντεβού σας, ώστε να υπάρχει χρόνος για τη σωστή ενημέρωση μας και ένα χαλαρωτικό ντους πριν από τη θεραπεία. Προγραμματίστε χρόνο για να χρησιμοποιήσετε την πισίνα, το jacuzzi ,τη σάουνα ή το χαμάμ πριν από κάθε θεραπεία. Μετά τη θεραπεία, χαλαρώστε στο lounge μας και επιτρέψτε στα αιθέρια έλαια, τα μεταλλικά στοιχεία και την αίσθηση της νιρβάνα να εισχωρήσουν στο σώμα και το νου σας.

Προτιμήσεις
Παρακαλούμε ενημερώστε μας αν προτιμάτε άνδρα ή γυναίκα θεραπευτή όταν κλείνετε τα ραντεβού σας.

Ακυρώσεις
Παρακαλούμε δείχνεται σεβασμό στον θεραπευτή σας και σε άλλους επισκέπτες που επιθυμούν μια θεραπεία ειδοποιώντας για ακυρώσεις τουλάχιστον 24 ώρες νωρίτερα. Σε διαφορετική περίπτωση είμαστε υποχρεωμένοι να σας επιβαρύνουμε με το ήμισυ του κόστους της θεραπείας, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ραντεβού Σαββάτου, γιορτές και ώρες αιχμής.

Αργοπορία
Η αργοπορία στην ώρα του ραντεβού σας μπορεί να μειώσει το χρόνο της θεραπείας σας χωρίς να μειωθεί η τιμή της.

Προσωπικά Αντικείμενα
Το cocoon urban spa δεν φέρνει ευθύνη για τα προσωπικά σας αντικείμενα. Εάν πρέπει να τα φέρετε μαζί σας, μπορείτε να τα κλειδώσετε στα ειδικά ντουλαπάκια.

Παιδιά
Επιτρέπονται παιδιά από 14 χρόνων και πάνω στους χώρους του σπα.

Το κάπνισμα και η χρήση κινητών τηλεφώνων δεν επιτρέπονται.
Κάθε Τρίτη & Πέμπτη -10% σε όλες τις υπηρεσίες Δευτέρα & Τετάρτη, ΔΩΡΕΑΝ Jacuzzi, Sauna, Χαμάμ & Πισίνα με κάθε θεραπεία σπα.
Χαρίστε ένα ξεχωριστό δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι δωροεπιταγές Cocoon καλύπτουν όλες τις υπηρεσίες, τα μαθήματα και τα προϊόντα ευεξίας.
περισσότερα

 

      Copyright © 2007 Cocoon Urban Spa | Όροι χρήσης | Designed by ORGIN STUDIOS