ΣΥΝΔΕΣΗ    ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ 0 ΕΙΔΗ    ΑΡΧΙΚΗ     | English

Σπα Θεραπείες - Μασάζ


Cocoon Μασάζ Αρωματοθεραπείας Διάρκεια : 55'/70'/90'

Το πιο χαλαρωτικό μας μασάζ γίνεται με θεραπευτικά αιθέρια έλαια από το κεφάλι ως τα πέλματα . A Cocoon classic.


Anti-Stress, ηρεμεί σώμα και πνεύμα.Ανακουφίζει  πονεμένα, πιασμένα σώματα.Αποτοξινώνει, ξυπνάει το λεμφικό σύστημα, καθαρίζει τους πόρους.Ιδανικό για δώροεπιταγήΤιμή: 68/78/88€

Μασάζ Πελμάτων Διάρκεια : 30'

Αναζωογονείστε όλο το σώμα μέσα σε 30 λεπτά μόνο με ένα χαλαρωτικό μασάζ στο πιο ταλαιπωρημένο του σημείο. Μία ποικιλία από δυνατές πιέσεις και διατάσεις, μαζί με μακριές κινήσεις έως το γόνατο που αποσυμφορίζουν την λέμφο και χαλαρώνουν τα πιασμένα κουρασμένα πέλματα.

Anti-Stress, ηρεμεί σώμα και πνεύμα.Ανακουφίζει  πονεμένα, πιασμένα σώματα.Τιμή: 30€

Deep Tissue Massage Διάρκεια : 60'

Για αυτούς που πάντα αναζητούν ένα πιο δυνατό μασάζ. Αυτή η έντονη μάλαξη με θερμαντικά αιθέρια έλαια ενεργεί σε βάθος, οξυγονώνει το μυϊκό ιστό και σας ανακουφίζει από πιασίματα και επίμονους πόνους.


Ανακουφίζει  πονεμένα, πιασμένα σώματα.Τιμή: 78€

Herbal Nirvana Διάρκεια : 75'
Θεραπευτικά βότανα τυλιγμένα σε λινό πουγκί θερμαίνονται μέσα σε ιαματικά έλαια πριν τοποθετηθούν στα πονεμένα σημεία του σώματός σας. Τα ζεστά βότανα μαλακώνουν τους πιασμένους μύες και καταπραΰνουν τις φλεγμονές ενώ συγχρόνως απαλλάσσουν το σώμα από τοξικό φόρτο. Ακολουθεί χαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σώμα. Μία τελετή εμπνευσμένη απο Ινδία και Ταιλανδη που ανεβάζει το επίπεδο του μασάζ και εσάς στον έβδομο ουρανό.
Anti-Stress, ηρεμεί σώμα και πνεύμα.Ανακουφίζει  πονεμένα, πιασμένα σώματα.Τιμή: 85€

Deep Herbal Massage Διάρκεια : 75'

Αν η ψυχή σας αγαπάει τα θερμά πουγκιά με τα θεραπευτικά βότανα του Herbal Nirvana, αλλά το σώμα σας ζητά ένα δυνατό μασάζ όπως το Deep Tissue, το Deep Herbal Massage είναι φτιαγμένο ειδικά για εσάς. Η νέα μας φθινοπωρινή πρόταση είναι μια μάλαξη έντονη με θερμαντικά αιθέρια έλαια σε συνδυασμό με λινά πουγκιά γεμισμένα με θεραπευτικά βότανα. Ενεργεί σε βάθος, οξυγονώνει το μυϊκό ιστό και σας ανακουφίζει από πιασίματα και επίμονους πόνους, ενώ σας ταξιδεύει μακριά.

Τιμή: 90€

Back Massage Διάρκεια : 40'
Ενα χαλαρωτικό μασάζ που εφαρμόζεται στο κεφάλι, αυχένα, πλάτη και μέση.
Anti-Stress, ηρεμεί σώμα και πνεύμα.Ανακουφίζει  πονεμένα, πιασμένα σώματα.Τιμή: 50€

Ρεφλεξολογία Διάρκεια : 45'
Μία αρχαία Κινέζικη θεραπεία, υποβοηθητική σε μυικές, ορμονικές και νευρολογικές παθήσεις. Περιοχές των πελμάτων που επικοινωνούν με τα νευρικά κέντρα ενεργοποιούνται με έντονες δακτυλοπιέσεις  για να επιτευχθεί η σωστή λειτουργία όλων των οργάνων του σώματος .
Ανακουφίζει  πονεμένα, πιασμένα σώματα.Αποτοξινώνει, ξυπνάει το λεμφικό σύστημα, καθαρίζει τους πόρους.Τιμή: 45€

Ινδικό Μασάζ Κεφαλής Διάρκεια : 30'
Το σπάνιο έλαιο Bhringaraj από τα Ιμαλάια θρέφει το δέρμα του κεφαλιού και τα μαλλιά σας, ενώ τα χέρια του θεραπευτή σας ανακουφίζουν από τη συσσωρευμένη ένταση στο κεφάλι και τον αυχένα. Εξαιρετικό για περιπτώσεις άγχους, αϋπνίας ή για αδύναμα μαλλιά. Σε συνδυασμό με άλλη υπηρεσία η τιμή είναι 35 ευρώ.
Anti-Stress, ηρεμεί σώμα και πνεύμα.Τιμή: 40€

Λεμφικό μασάζ Διάρκεια : 60'

Το λεμφικό μασάζ είναι μια ειδική τεχνική που στοχεύει στην παροχεύτεση του λεμφικού, την αναζωογόνηση των ιστών, τη σωστή λειτουργία των οργάνων και τη βελτίωση του ανοσοποιητικού συστήματος. Το όμορφο δέρμα, το υγιές σώμα και το καθαρό μυαλό είναι άμεσα εξαρτημένα από τη ροή της λέμφου.

Με μια σειρά από πέντε, τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά στην εξισορρόπηση των διαταραχών του μεταβολισμού, στην καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών και στην μείωση λεμφοιδημάτων και φλεβικών οιδημάτων.

Τιμή: 65€

Μασάζ Αδυνατίσματος Διάρκεια : 45'

Ενα πολύ δυνατό τοπικό μασάζ για διάλυση λίπους και γλυπτική σώματος. Η θεραπεύτρια διεγείρει την κυκλοφορία και την απώλεια τοξινών με έντονη χειρομάλαξη και ένα ισχυρό μίγμα αιθέριων ελαίων.

Τιμή: 60€

Cellulite Blaster Massage Διάρκεια : 25'

Η αποτελεσματική αυτή μέθοδος χρησιμοποιεί αποκλειστικά φυσικά προϊόντα και χειρομασάζ για να διεγείρει το μεταβολισμό και να μειώσει το τοπικό πάχος και τη κυτταρίτιδα. 

10 Cellulite Blaster Massages=390 ευρώ

Τιμή: 45€
Anti-Stress, ηρεμεί σώμα και πνεύμα. Anti-Stress, ηρεμεί σώμα και πνεύμα.
Ανακουφίζει  πονεμένα, πιασμένα σώματα. Ανακουφίζει πονεμένα, πιασμένα σώματα.
Αποτοξινώνει, ξυπνάει το λεμφικό σύστημα, καθαρίζει τους πόρους. Αποτοξινώνει, ξυπνάει το λεμφικό σύστημα, καθαρίζει τους πόρους.
Ιδανικό για δώροεπιταγή Ιδανικό για δώροεπιταγή
Χαρίστε ένα ξεχωριστό δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι δωροεπιταγές Cocoon καλύπτουν όλες τις υπηρεσίες, τα μαθήματα και τα προϊόντα ευεξίας.
περισσότερα

 

      Copyright © 2007 Cocoon Urban Spa | Όροι χρήσης | Designed by ORGIN STUDIOS